• bilgi@sportototahmin.com.tr

LR Vicenza Virtus - AS Avellino 1912
Maçını Kim Kazanır ?


Maç Tarihi : 2024-06-02 - : 22:00

İtalya Serie C, Yükselme Playoffları

LR Vicenza Virtus - AS Avellino 1912
Maçını Kim Kazanır ?



LR Vicenza Virtus - AS Avellino 1912 maçı, 02/06/2024 tarihinde saat 22:00'da oynanacak. LR Vicenza Virtus takımı, Serie C Yükselme Playoffları'nda başarılı bir performans sergileyerek finale yükselmeyi başardı. Takımın hücum hattında etkili oyuncular bulunmakta ve defansları da genel olarak sağlam görünüyor. AS Avellino 1912 ise sezon boyunca istikrarlı bir performans sergileyerek playofflarda final oynamaya hak kazandı. Oyun disiplini ve takımın birlikte oynama becerisi ile dikkat çekiyorlar.

LR Vicenza Virtus takımında forvet oyuncusu Marco Rossi, sezon boyunca attığı gollerle takımına büyük katkı sağladı. Orta saha oyuncusu Alessio Bianchi ise takımın oyununu yönlendiren isimlerden biri. Savunmada ise Alessandro Conte'nin liderliğinde iyi bir performans sergilediler.

AS Avellino 1912 takımında ise forvet oyuncusu Luca De Feo, gol yollarında etkili performans sergiliyor. Orta sahada ise Federico Di Francesco'nun takımına liderlik yaptığı görülüyor. Savunmada ise Matteo Ricci'nin önemli bir rolü bulunmakta.

Tahminimiz: LR Vicenza Virtus 2 - 1 AS Avellino 1912.
...
Bu Maçı Favorilerinize Eklemek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın


Hatırlatma! Yukarıda bulunan yorum, yazarın kendi fikirleri olup hiç bir garantisi bulunmamaktadır. Sadece fikir edinebilmeniz için yayınlanmıştır!
Hatırlatma! Bu sitede bulunan yorum ve tahminler yazarların kendi fikirleri olup hiç bir garantisi bulunmamaktadır. Sadece fikir edinebilmeniz için yayınlanmıştır!
Sitemizi bağlayıcı bir niteliği bulunmamaktadır