• bilgi@sportototahmin.com.tr

Benevento - Carrarese Calcio 1908
Maçını Kim Kazanır ?


Maç Tarihi : 2024-06-02 - : 22:00

İtalya Serie C, Yükselme Playoffları

Benevento - Carrarese Calcio 1908
Maçını Kim Kazanır ?



Bu akşam oynanacak Benevento - Carrarese Calcio 1908 maçı Serie C Yükselme Playoffları heyecanıyla karşı karşıya gelecek iki güçlü takım arasında gerçekleşecek. İki takım da sezona harika bir şekilde başladı ve bu maçı kazanarak üst tura çıkmak isteyecekler.

Benevento, sezona güçlü bir kadroyla başladı ve özellikle hücum hattında etkili olduklarını gösterdiler. Takımın golcüsü Luca Calò'nun formu, Carrarese karşısında önemli bir silah olabilir. Ayrıca savunmada da oldukça iyi işler çıkaran Benevento, rakiplerine kolay gol şansı vermiyor.

Carrarese Calcio 1908 ise sezon boyunca istikrarlı performansıyla dikkat çekti. Özellikle orta sahalarının organizasyonu ve hücum hattındaki etkili isimlerle rakiplerini zorlayacaklarını düşünüyorum. Takımın tecrübeli kalecisi Stefano Pigliacelli, bu maçta önemli bir rol oynayabilir.

Tahminimiz: Benevento - Carrarese Calcio 1908 maçında her iki takımın da gol atacağını ve maçın 2-2 berabere tamamlanacağını düşünüyoruz.
...
Bu Maçı Favorilerinize Eklemek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın


Hatırlatma! Yukarıda bulunan yorum, yazarın kendi fikirleri olup hiç bir garantisi bulunmamaktadır. Sadece fikir edinebilmeniz için yayınlanmıştır!
Hatırlatma! Bu sitede bulunan yorum ve tahminler yazarların kendi fikirleri olup hiç bir garantisi bulunmamaktadır. Sadece fikir edinebilmeniz için yayınlanmıştır!
Sitemizi bağlayıcı bir niteliği bulunmamaktadır