• bilgi@sportototahmin.com.tr

Potenza Calcio - AS Avellino 1912
Maçını Kim Kazanır ?


Maç Tarihi : 2024-02-14 - : 22:45

İtalya Serie C, C Grubu

Potenza Calcio - AS Avellino 1912
Maçını Kim Kazanır ?



Potenza Calcio - AS Avellino 1912 Maç Analizi

14 Şubat 2024 tarihinde saat 22:45'te İtalya Serie C, C Grubu'nda lider Potenza Calcio ile üst sıraları zorlayan AS Avellino 1912 takımları karşı karşıya gelecek. Bu maçın heyecan dolu geçeceğini ve futbol severlere kaliteli bir mücadele izleteceğini düşünüyorum.

Potenza Calcio, C Grubu'nda şu ana kadar sergilediği performansla rakiplerine göz dağı veriyor. Ligde oynadığı 20 maçta 16 galibiyet, 2 beraberlik ve sadece 2 mağlubiyet elde ederek toplamda 50 puan biriktirdi. Bu sonuçlarla grubun zirvesinde yer alıyorlar. Potenza Calcio'nun hücum hattı oldukça etkili ve gole yönelik bir oyun anlayışı var. Maç başına ortalama 2,5 gol atmayı başarıyorlar. Ayrıca savunmaları da güven verici; sadece 12 gol yemişler.

AS Avellino 1912 ise Potenza Calcio'nun bir adım gerisinde yer alıyor olsa da ligde üst sıraları zorlamak için mücadele ediyor. Şu ana kadar 20 maçta 34 puan topladılar ve 9 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyet ile dikkat çektiler. Avellino'nun hücum hattı da etkili olsa da daha az gol atabiliyorlar. Maç başına ortalama 1,5 gol atmayı başarıyorlar. Savunmaları ise rakip takımlara 16 gol fırsatı verdi.

Potenza Calcio'nun evindeki avantajı ve liderlik konumunu göz önünde bulundurarak bu maça favori olarak çıkacaklarını söyleyebilirim. Güçlü hücum hattıyla rakip kalede etkili olacakları tahmin edilebilir. Öte yandan AS Avellino 1912'nin de dirençli bir oyun sergileyerek skor üretmeye çalışacaklarını düşünüyorum.

Tahminimiz:
Potenza Calcio 2 - 1 AS Avellino 1912
Gol Sayısı: 3
...
Bu Maçı Favorilerinize Eklemek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın


Hatırlatma! Yukarıda bulunan yorum, yazarın kendi fikirleri olup hiç bir garantisi bulunmamaktadır. Sadece fikir edinebilmeniz için yayınlanmıştır!
Hatırlatma! Bu sitede bulunan yorum ve tahminler yazarların kendi fikirleri olup hiç bir garantisi bulunmamaktadır. Sadece fikir edinebilmeniz için yayınlanmıştır!
Sitemizi bağlayıcı bir niteliği bulunmamaktadır