• bilgi@sportototahmin.com.tr

Foggia - SS Monopoli 1966
Maçını Kim Kazanır ?


Maç Tarihi : 2024-02-15 - : 22:45

İtalya Serie C, C Grubu

Foggia - SS Monopoli 1966
Maçını Kim Kazanır ?



Maç: Foggia - SS Monopoli 1966
Tarih: 15/02/2024
Saat: 22:45
Lig: İtalya Serie C, C Grubu

Foggia takımı, İtalya'nın Serie C Ligi'nde mücadele eden bir takımdır. Grubunun orta sıralarında yer alan Foggia, sezon genelinde istikrarlı bir performans sergilemektedir. İyi bir hücum gücüne sahip olan takım, son maçlarında da gol yollarında etkili olmuştur. Özellikle forvet ikilisi Marco Rossi ve Alessandro Monachello'nun golcülükleri takımın en büyük avantajlarından biridir. Orta sahada ise deneyimli isimlerden Matteo Ciofani ve Jacopo Segre yer almaktadır. Foggia, son maçında da galip gelerek moral bulmuş ve takım ruhunu yükseltmiştir.

SS Monopoli 1966 ise aynı ligde mücadele eden bir diğer takımdır. Foggia'ya oranla daha alt sıralarda yer alan Monopoli, sezona istediği gibi başlayamamıştır. Ancak son haftalarda aldığı galibiyetlerle moral bulmuş ve çıkışa geçmiştir. Monopoli'nin en etkili silahlarından biri ise forvet oyuncusu Davide Di Conza'dır. Golcü performansıyla takımı sırtlayan Di Conza, Foggia maçında da dikkat çekecektir. Takımın diğer önemli oyuncuları arasında ise orta saha oyuncusu Alessandro Genepro ve genç yeteneklerden Leonardo Petreli yer almaktadır.

İki takımın kıyaslamasında Foggia'nın iç saha avantajının olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca golcü forvet ikilisi Rossi ve Monachello'nun formda olması, Foggia'nın skor üretme potansiyelini artırıyor. Monopoli ise son haftalarda gösterdiği çıkışla dikkat çekse de Foggia karşısında zorlanabilir. Di Conza'nın etkili olması takım için önemli olsa da, Foggia savunması karşısında gol bulmakta zorlanabilirler.

Tahminimiz: Foggia 2 - 0 SS Monopoli 1966
...
Bu Maçı Favorilerinize Eklemek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın


Hatırlatma! Yukarıda bulunan yorum, yazarın kendi fikirleri olup hiç bir garantisi bulunmamaktadır. Sadece fikir edinebilmeniz için yayınlanmıştır!
Hatırlatma! Bu sitede bulunan yorum ve tahminler yazarların kendi fikirleri olup hiç bir garantisi bulunmamaktadır. Sadece fikir edinebilmeniz için yayınlanmıştır!
Sitemizi bağlayıcı bir niteliği bulunmamaktadır