• bilgi@sportototahmin.com.tr

Genoa - Mantova 1911
Maçını Kim Kazanır ?


Maç Tarihi : 2024-07-25 - : 18:00

Kulüplerarası Hazırlık Maçlar

Genoa - Mantova 1911
Maçını Kim Kazanır ?



Bugün 25 Temmuz 2024 tarihinde saat 18:00'da Genoa ile Mantova 1911 takımları arasında oynanacak olan dostluk maçını detaylı bir şekilde inceleyelim.

Genoa, İtalya Serie A'da mücadele eden köklü bir takımdır. Geçmiş yıllarda Serie A'da önemli başarılar elde etmiş olsa da son dönemde istikrarsız bir performans sergilemektedir. Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında iyi bir performans göstermek isteyeceklerdir.

Mantova 1911 ise İtalya Serie C'de mücadele eden bir takımdır. Alt liglerde yer aldığı için Genoa kadar tanınmış olmasa da genç ve potansiyelli bir kadroya sahiptir. Bu tür dostluk maçları onlar için değerli bir deneyim olacaktır.

Genoa'da, tecrübeli golcü Pedro, hücum hattındaki en büyük gol silahı olacaktır. Savunmada ise Deniz Türüç liderliğinde güven veren bir performans beklenmektedir. Mantova 1911'de ise genç yeteneklerin takımı sırtlayacağı düşünülmektedir.

Tahminimiz: Genoa 2 - Mantova 1911 1
...
Bu Maçı Favorilerinize Eklemek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın


Hatırlatma! Yukarıda bulunan yorum, yazarın kendi fikirleri olup hiç bir garantisi bulunmamaktadır. Sadece fikir edinebilmeniz için yayınlanmıştır!
Hatırlatma! Bu sitede bulunan yorum ve tahminler yazarların kendi fikirleri olup hiç bir garantisi bulunmamaktadır. Sadece fikir edinebilmeniz için yayınlanmıştır!
Sitemizi bağlayıcı bir niteliği bulunmamaktadır